Notice: Undefined index: /z-index in /var/www/admin.waddits.com/httpdocs/sites/classes/css.class.php on line 1607 Dzjengis Khan - Dzjengis Khan Mongolian Grill Buffet
Zomeractie
de temperatuur is uw korting*

Dzjengis Khan
Mongolian Grill Buffet


Al ruim 22 jaar een begrip.

LET OP: Aan de Aalsterweg is het 7 dagen per week betaald parkeren tot 21.00 uur. Wij willen u aanraden te parkeren aan de ventweg van de ring(Boutenslaan) die zich op slechts enkele minuten loopafstand bevindt. Hier parkeert u gratis.


NIEUW:ONS RESTAURANT IS NU OOK VOORZIEN VAN AIRCO!

Een restaurant met als middelpunt een grote centrale open keuken, waar onze koks met houten zwaarden op grote hete schilden overheerlijke vlees, vis en noedelgerechten live bereiden.
Daarnaast is er onze grote lavastenen BBQ waar onze gasten zelf kok zijn.

Kok met houten zwaarden
Restaurant Dzjengis Khan ademt de mysterieuze sfeer uit van het Mongoolse rijk ten tijden van de bekende, maar ook zo gevreesde, krijgsheer Dzjengis Khan. Zijn strijders bereidden hun maaltijden op hun schilden boven grote houtskoolvuren, die traditie zetten wij voort.

Wij hanteren een unieke formule, waarbij u 2½ uur all-inclusive kunt eten en drinken voor € 29,50 per persoon.Restaurant Dzjengis Khan is iedere dag van het jaar geopend vanaf 17.00 uur, voor groepen variabele tijden.
Meld u aan!
Voor aanbiedingen en nieuwtjes laat hier uw e-mailadres achter.
Meer weten over Dzjengis Khan of Mongolië?