Zomeractie
de temperatuur is uw korting*

Barbecue grill restaurant

Als u barbecue grill restaurant Dzjengis Khan in Eindhoven binnenkomt, heten onze gastheren/vrouwen u hartelijk welkom. Zij begeleiden u naar uw tafel. U kunt zich opmaken voor een unieke Mongoolse BBQ; een garantie voor een avondje gezellig uit eten.

In ons barbecue grill restaurant komt u in de juiste sfeer, als wij u een glaasje nectar gemaakt van de bloesem van de kaneelboom serveren

De legende gaat dat het geluk brengt als u het glaasje in 1 teug leegdrinkt. Een avondje gezellig uit eten kan beginnen!

Op tafel in het barbecue grill restaurant staat voor u een Dzjengis Khan drinkbeker. Deze beker kunt u vullen aan het drankenbuffet. Kies uit bier, 6 soorten frisdrank, rode en/of witte wijn. Ook de uitgebreide koffie en theeselectie maken deel uit van het assortiment. Welk drankje u ook kiest, deze avond in ons barbecue grill restaurant kan bijna niet meer stuk.

We laten de Mongoolse BBQ beginnen met een bezoek aan het soep- en saladebuffet. We serveren de soep in ons barbecue grill restaurant uit traditionele soepketels. Maak uw keuze uit 2 soorten overheerlijke soep. Uw soep komt nog beter tot zijn recht met een stuk vers gesneden steppebrood; een heerlijk begin van de Mongoolse BBQ. Gezellig uit eten!

Om uw avondje gezellig uit eten te vervolgen in ons barbecue grill restaurant kunt u naar onze Yakitori-bakplaten gaan

Het is een heerlijk onderdeel van de typische Mongoolse BBQ. Op de Yakitori-bakplaat wordt een unieke gang van de Mongoolse BBQ bereid. De lekkerste verhouding is 2/3 groenten en mie met daarbovenop 1/3 vlees. Geef uw bord aan onze kok en hij zal het gerecht op traditioneel Mongoolse wijze bereiden. Het is een smakelijk vervolg van uw avondje gezellig uit eten in ons barbecue grill restaurant.

Heeft u liever vis bij uw Mongoolse BBQ? Ook dat kan in ons barbecue grill restaurant. Neem uw bord mee naar de vishoek in ons barbecue grill restaurant. Daar maakt de kok op de aparte visbakplaat met een verhouding van 2/3 groenten en mie met daarbovenop 1/3 vis, schaal en schelp dieren en pittige garnalen, een overheerlijk Mongoolse BBQ schotel.

Als afwisseling van uw avondje gezellig uit eten in ons barbecue grill restaurant gaat u de derde gang zelf bereiden

Aan het buffet van ons barbecue grill restaurant heeft u de keuze uit maar liefst 7 soorten vlees en diverse soorten groenten en fruit.
Een heerlijk onderdeel van de Mongoolse BBQ is de spies. Maar u laat de spies nog even hangen en neemt alleen het schaaltje eronder mee naar het buffet. Hier kiest u de ingrediënten. Aan tafel rijgt u de ingrediënten aan de spies. Vervolgens grilt u deze zelf op de Mongoolse BBQ in 10 tot 15 minuten gaar (regelmatig omdraaien). Gezellig uit eten in ons barbecue grill restaurant!

Dzjengis Khan heeft als barbecue grill restaurant een zogenaamde smaakvolle schatkist. De schatkist biedt een tongstrelend sluitstuk voor de Mongoolse BBQ. U kunt genieten van één van de desserts uit onze schatkist ter afsluiting van een avondje gezellig uit eten.

Eventueel kan deze Mongoolse BBQ in ons barbecue grill restaurant uitgebreid worden met bijvoorbeeld :
een feestelijk glaasje champenoise vooraf
een dessert of koffiespecialiteit ter afsluiting

Dzjengis Khan is een barbecue grill restaurant met als specialiteit de Mongoolse BBQ; garantie voor een avondje gezellig uit eten.
Meld u aan!
Voor aanbiedingen en nieuwtjes laat hier uw e-mailadres achter.
Meer weten over Dzjengis Khan of Mongolië?