Zomeractie
de temperatuur is uw korting*

Diploma feestje geven?

Ben je geslaagd? Kom naar Dzjengis Khan!

Afstudeerfeest organiserenWil je een diploma feestje geven? Kom naar Dzjengis Khan in Eindhoven. Dzjengis Khan heeft een geweldige actie om een diploma feestje te geven. Ben je geslaagd dan kun je gratis 2 ½ uur all-inclusive eten en drinken bij minimaal 3 betalende volwassenen in de unieke ambiance van ons restaurant. Een diploma feestje geven wordt hierdoor wel heel eenvoudig én gezellig.


Afstudeerfeest organiseren

De examens zijn eindelijk achter de rug. Je hebt er hard voor geleerd en nu is het eindelijk zover; je afstudeerfeest organiseren en een knallend diploma feestje geven.

Een afstudeerfeest organiseren of een diploma feestje geven is een kwestie van één telefoontje. Samen met minimaal 3 betalende volwassenen kun je 2 ½ uur all-inclusive genieten van het heerlijke eten dat onze koks bereiden op grote hete schilden met hun houten zwaarden. Ook de drank is inbegrepen. Je afstudeerfeest organiseren wordt daarmee een onvergetelijke happening. Je kunt bijvoorbeeld je eigen gerechten bereiden op onze lavastenen BBQ of overheerlijke vlees-, vis of noedelgerechten laten klaarmaken door onze koks.


Felicitatie behalen examen

Je eindexamen of afstuderen moet gevierd worden. Het zijn unieke momenten waar je hard voor geknokt hebt. De felicitatie voor het behalen van je examen wil je van je familie en vrienden ontvangen. Dat moet je samen doen. Heb je minimaal 3 betalende volwassenen dan kun jij als geslaagde gratis en voor niks 2 ½ uur all-inclusive eten en drinken in de gezellige sfeer van Dzjengis Khan. Dat is een felicitatie voor het behalen van je examen dat je niet gauw zult vergeten.

Geen gedoe thuis met eten en drinken, maar lekker en gezellig bij Dzjengis Khan in Eindhoven. Een afstudeerfeest organiseren bij Dzjengis Khan zal de felicitatie voor het behalen van je examen of bul extra luister bij zetten. Je familie wil ook graag die felicitatie voor het behalen van je bul of examen glans geven. Met deze actie van Dzjengis Khan kan dat!


Felicitatie behalen bul

De felicitatie voor het behalen van je bul of examen. Waar kan dat beter dan bij Dzjengis Khan in Eindhoven. Heerlijk eten en drinken in een feestelijke sfeer. Zo wordt de felicitatie voor het behalen van je bul geweldig.


Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen. Vooraf reserveren is bij deze actie verplicht.
Meld u aan!
Voor aanbiedingen en nieuwtjes laat hier uw e-mailadres achter.
Meer weten over Dzjengis Khan of Mongolië?